Sneller naar de kern van je verhaal

Een bijeenkomst levert vaak veel waardevolle informatie en inzichten op. De onderwerpen die besproken worden wil je natuurlijk zo goed mogelijk samenvatten en vervolgens kunnen overdragen om ook anderen te informeren, inspireren of overtuigen. Met visueel notuleren, ook vaak live tekenen genoemd, kom je sneller tot de kern van je verhaal en maak je deze toegankelijk.

Visueel Notuleren op bijeenkomsten

Of het nu gaat om een bijeenkomst, vergadering, symposium, creatieve sessie, expert meeting, inspiratie-dag of strategiesessie, visueel notuleren geeft een scherpe en inhoudelijke weergave in treffende en opvallende illustraties. Met illustraties wordt jouw inhoud beter bekeken en makkelijker onthouden.

Complexe zaken eenvoudig weergeven

Uit onderzoek is gebleken dat onze hersenen visuele content sneller verwerken, beter begrijpen en makkelijker onthouden. Door visueel te notuleren worden complexe zaken eenvoudig weergegeven, kom je sneller tot de kern en creëer je meer betrokkenheid. Daarnaast laat een visualisatie je tot (andere) inzichten komen en draagt het bij aan de idee ontwikkeling.

  • Stef Bogaerds van Architectuur Lokaal geeft ons een 10.
    Flexibele houding en goede communicatie. De visuele notulen die ze leveren zijn aantrekkelijk en spreken een brede doelgroep aan.
  • Lobke Kraay van gemeente Geldrop-Mierlo geeft ons een 10.
    Tijdens de bijeenkomst nam Visuele notulen een gepaste rol aan: wel aanwezig, maar zeker niet te veel op de voorgrond. Van begin tot eind waren ze betrokken.

  • Jacoline Overdevest van Gilissen Bankiers
 geeft ons een 9.
    De notulisten begrijpen snel wat je van ze verwacht en denken actief mee om de visuele notulen waardevol te maken.Kwaliteit

Door de jarenlange ervaring en creativiteit van onze visuele notulisten weten zij de kern van je verhaal overtuigend om te zetten in een sprekend beeld.

Snelheid

Jouw ideeën en onderwerpen kunnen onze visuele notulisten nog tijdens je bijeenkomst in beeld brengen en/of achteraf verder uitwerken tot een breed deelbaar document.

Gepersonaliseerd

Iedere visuele notulist heeft zijn of haar eigen unieke stijl die ingezet kan worden bij uw ‘specifieke’ vraag. Zo is elk beeld uniek en passend bij jouw organisatie of evenement. 

Toegankelijke weergave

Door complexe situaties te visualiseren verwerken onze hersenen de informatie sneller, begrijpen we het beter en is het makkelijker te onthouden. 

Multimedia

Onderzoek wijst uit dat visuele content online beter wordt gewaardeerd dan tekst. De uitkomsten van het visueel notuleren zijn dan ook zeer geschikt om jouw boodschap ook online breed te verspreiden. 

Multi-inzetbaar

Visueel notuleren helpt niet alleen in het proces maar zorgt ook achteraf voor verheldering. Gebruik de beelden als naslagwerk, in presentaties, publicaties, social media, op een website etc.

Wil je zelf binnen je organisatie aan de slag met visueel notuleren?


WORKSHOP VISUEEL NOTULEREN

Onze andere diensten

 

Visuele Notulen online magazine

EVENT MAGAZINE

Visuele Notulen video verslag

VIDEOVERSLAG

Visuele Notulen evenement communicatie

EVENT SERVICES

 

Wil je samen de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie?


CONTACT