PAX Protection of Civilians ConferenceImage
Image

Contact

Opdrachtgever:
PAX Protection of Civilians

Evenement:
PAX Protection of Civilians Conference

Boodschap:
Het beschermen van burgers overal op de wereld is een belangrijke en steeds complexere taak. Een taak die van essentieel belang is voor een menswaardige en vreedzame samenleving. Het bieden van bescherming aan burgers begint bij het begrijpen bedreigingen die bestaan voor de veiligheid van groepen mensen. Daarom werkt PAX Protection of Civilians samen met betrokken burgers en partners aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld. Ook streeft ze naar het beëindigen van gewapend geweld en het opbouwen van rechtvaardige vrede.

PAX ziet het werken aan vrede en veiligheid als ieders verantwoordelijkheid. Daarom organiseerde zij van 1 t/m 3 december 2020 de PAX Protection of Civilians Conference. Een conferentie voor deskundigen op het gebied van bescherming van burgers in conflictsituaties. Het programma bestond uit meerdere sessies met diverse presentaties. Tijdens de sessies ontstonden gesprekken tussen civiele en militaire deskundigen uit de hele wereld. De drie belangrijke thema’s 1) mensen en bescherming, 2) nationale bijdragen aan PoC, en 3) de effecten van civiele schade kwamen aan bod. Wij ondersteunden de digitale conferentie door middel van visuele notulen. Tussen de sessies werden onze notulen direct getoond aan alle aanwezigen. Na afloop bundelden we alle notulen, zodat PAX Protection of Civilians ze met een brede groep kan delen.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?