Herbeleef belangrijke momenten

Een videoverslag is de perfecte manier om de sfeer en boodschap van een evenement te vangen en te verspreiden. Herbeleef de belangrijkste momenten van de dag via pakkende videoregistraties. Na afloop kun je de video gebruiken als naslagwerk of ter promotie van uw (volgende) evenement. Één ding is zeker: iedereen die er op de dag zelf niet bij was zal weten wat hij of zij gemist heeft!

Video, interview en editing

Tijdens jouw evenement, congres of symposium kunnen wij voor jou de gehele video registratie verzorgen. Met professionals op het gebied van video, interview en editing nemen wij de complete verslaglegging uit handen. Laat de inhoud spreken of vraag juist jouw bezoekers een bijdrage te leveren. Wil je een videoverslag laten maken? Er zijn verschillende soorten video’s te maken, afhankelijk van jouw eisen en wensen.

Meer bereik en exposure

De afgelopen jaren is online video een steeds belangrijker medium geworden. Beelden zeggen immers meer dan tekst en mensen zijn visueel ingesteld. Met een video laat je letterlijk meer zien dan met ieder ander medium. Daarnaast neemt video steeds verder toe in populariteit. Van alle content wordt video het meest gedeeld, wat zorgt voor meer bereik en exposure dan ieder ander middel.

 • Leonie van Hoëvell van Bureau Opgeloste Zaken geeft ons een 10.
  Enthousiast, zeer kundig, communicatief en heel creatief.
  Ze denken mee, zijn hulpvaardig en komen met mooie oplossingen.
 • Ira Bongers van Trajekt geeft ons een 8.
  Zeer betrokken, benaderbaar, klantgerichte houding van de mensen met wie we gewerkt hebben.
 • Ottelien van Steenis van Wageningen University & Research geeft ons een 8.
  Heel prettig om mee samen te werken in alle opzichten, flexibel, spontaan, creatief.

']
']
']

Keynote

Tijdens een lezing wordt er vaak interessante kennis gedeeld. Door een integrale video registratie van de sprekers op een evenement blijft deze kennis behouden en kan deze online met de hele wereld worden gedeeld.

Sfeervideo

Een sfeervideo met alle highlights van het evenement geeft een pakkende en indrukwekkende impressie. Met een sfeervideo geef je afwezigen alsnog de kans een indruk te krijgen van het evenement. Deelnemers die wel aanwezig waren kunnen de dag nog een keer herbeleven en aan anderen laten zien hoe mooi, inspirerend, ontroerend of leerzaam de dag is geweest.

Interviews

Laat een cameraploeg met verslaggever op het evenement de belangrijkste sprekers, bezoekers of partners interviewen. Op deze manier creëer je betrokkenheid en ontwikkel je een gevarieerd beeld aan testimonials.

Streaming video

Met behulp van professionele apparatuur is het mogelijk om hoogwaardige video en audio te streamen via de eigen website of direct op een scherm op het evenement. Naast de videoplayer op de website is er ruimte voor interactie, bijvoorbeeld via social media of een live chatscherm.

Videoboodschap

Een prominente spreker die helaas niet fysiek aanwezig kan zijn? Door vooraf een videoboodschap op te nemen kan hij of zij de bezoekers van het evenement alsnog op persoonlijke wijze toespreken.

Animatie

Animaties zijn perfect om abstracte onderwerpen begrijpelijk te visualiseren. In een paar minuten maak je complexe zaken duidelijk. Je kunt de animaties vervolgens gebruiken in presentaties of als naslagwerk.

Videomarketing

Van alle content typen wordt video het meest gedeeld. Wat er voor zorgt dat het meer bereik en exposure genereert dan ieder ander type content.

Gepersonaliseerd

Samen met jou bepalen we de stijl, vorm en strategie. Hierdoor krijgt je een video die past bij jouw evenement of boodschap.

Zoekmachine optimalisatie

Door iedere video de juiste titel, metadata en URL te geven scoren ze goed in zoekmachines. Wil je de video liever alleen zichtbaar maken voor een selecte groep bezoekers? Ook dit is mogelijk.

 

Graphics

Het is belangrijk om herkenbaarheid te creëren en de zichtbaarheid van je evenement of organisatie te vergroten. Dit kan in de stijl van een video maar ook door een aantal graphics (lead in/lead out) en een grafisch ontworpen naamkaartje.

 

Onze andere diensten

 

Visuele Notulen visueel notuleren

VISUEEL NOTULEREN

Visuele Notulen online magazine

EVENT MAGAZINE

Visuele Notulen evenement communicatie

EVENT SERVICES

 

Wil je een videoverslag laten maken?


CONTACT