Event magazine voor bijeenkomsten

Je steekt veel tijd en energie in de inhoud en organisatie van je evenement. Wij geloven dat dit evenement het perfecte moment is om jouw verhaal en boodschap zichtbaar te maken en kracht bij te zetten. Maar waarom beperken tot alleen de bezoekers die aanwezig zijn op de dag zelf? Met een event magazine voor bijeenkomsten houd je de boodschap langer vast en betrek je je doelgroep en achterban nog nauwer. Wij helpen je de inhoud te delen met de gehele wereld!

Dezelfde dag een magazine

Met een team van creatieve professionals verzorgen wij de verslaglegging van jouw evenement. Ter plaatse realiseren we een event magazine, dat de boodschap en sfeer van het evenement helder en levendig vastlegt. Direct na afloop ontvangen alle deelnemers een magazine boordevol inhoudelijke artikelen, interviews, sfeerverslagen, reacties van bezoekers en illustraties, maar ook bijvoorbeeld infographics, video's of advertenties. Zo wordt de kern en sfeer van je evenement op een dynamische manier vastgelegd en blijft de energie nog langer behouden.

Een groter publiek

De magazines zijn geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop waardoor lezers op ieder scherm een comfortabele leeservaring hebben. Achteraf zijn de magazines eenvoudig te delen waardoor ze zowel via social media als op een website of mailing met je achterban verspreid kunnen worden. Benieuwd welke artikelen populair waren? Bekijk de statistieken en kom erachter wat jouw publiek echt interesseert.

  • Hieke van der Voort van Ministerie van OCW geeft ons een 10.
    Door hun persoonlijke benadering sloot het magazine echt aan op onze verwachtingen.
  • José Vos van RIVM geeft ons een 8.
    Communicatief, laagdrempelig, flexibel.
  • Karen Titulaer van PO-Raad
 geeft ons een 9.
    Leuke mensen die professioneel een goed product neerzetten. Een geoliede machine!

']

Snelheid

Vooraf spreken we de gehele dag goed door zodat we beslagen ten ijs komen en jouw evenement en boodschap zichtbaar kunnen maken. Door een goede afstemming en voorbereiding is het mogelijk om al bij de afsluiting van je evenement een inhoudelijke impressie van het evenement te presenteren.

Interactief

Onze responsive magazines bevatten verschillende interactieve elementen. Zowel het magazine als afzonderlijke pagina’s kunnen eenvoudig via social media gedeeld worden. Daarnaast kunnen elementen gelinkt worden naar allerlei webpagina’s, denk hierbij aan presentaties, video’s of achtergrond artikelen. Ook een advertentie met call-to-action behoord tot de mogelijkheden. 

Gepersonaliseerd

Een event magazine is maatwerk en wordt in samenspraak met jou gemaakt. Hierdoor krijg je een magazine dat altijd past bij jouw organisatie of boodschap. Zo kan bijvoorbeeld je naam, logo, huisstijl en eventuele partners en sponsoren uitgangspunt zijn voor het ontwerp. Natuurlijk kunnen wij vanuit de boodschap van jouw evenement ook een compleet nieuwe stijl ontwikkelen.  

Print magazine

Een digitaal magazine geeft veel nieuwe mogelijkheden, maar onderschat de kracht van gedrukte media niet. Een papieren magazine geeft een authentieke ervaring, wordt langer gelezen en blijft vaak wekenlang op een tafel of bureau liggen. Naast een online magazine is het ook mogelijk om het magazine bij ons te laten printen. 

Analytics

Benieuwd hoe vaak het magazine bekeken wordt? Wij houden alle statistieken bij. Bekijk hoe vaak een magazine wordt gelezen, wat de populairste artikelen zijn en waar lezers vandaan komen. Deze informatie kan je helpen bij het organiseren van een volgend evenement.  

Multimedia

Onderzoek wijst uit dat visuele content online meer wordt gewaardeerd dan tekst. Het magazine is dan ook zeer geschikt om de inhoud van jouw evenement breed online te verspreiden. Naast tekst, fotografie en illustraties is het zelfs mogelijk om video te integreren.

Onze andere diensten

 

Visuele Notulen visueel notuleren

VISUEEL NOTULEREN

Visuele Notulen video verslag

VIDEOVERSLAG

Visuele Notulen online magazine

EVENT SERVICES

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie?


CONTACT