European Congress on Trombosis and Haemostasis 2019ECTH
ECTH

Contact

Opdrachtgever:
MCI Amsterdam

Evenement:
European Congress on Thrombosis and Haemostasis

Boodschap:
Het derde European Congress on Thrombosis and Haemostasis (ECTH) vond dit jaar plaats in Glasgow. Dit is een belangrijk congres in de voortgang van de behandeling van trombose en hemostase. Onderzoekers en gezondheidsprofessionals uit heel Europa komen samen om kennis uit te wisselen en samen aan ontwikkelingen te werken.

Om deze belangrijke kennis en ontwikkelingen over te brengen, maakten wij een pakkend en beeldend verslag van het congres in de vorm van een online magazine. Dit verslag bevat alle belangrijk inhoud en sfeer van de drie congresdagen inclusief foto's en illustraties van verschillende onderdelen. We laten verschillende bezoekers aan het woord, die een mooie omschrijving geven van het congres. Het magazine is gemakkelijk online te versturen naar de achterban. Daarnaast wordt het gebruikt als promotiemiddel voor het ECTH Congres in Gent in het jaar 2021.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?