Rabobank


Opdrachtgever:

Evenement:

Rabobank Paneldiscussie Regionaal voedselvraagstuk

Boodschap:

Onze wereldbevolking groeit en wordt steeds welvarender. Een gevolg hiervan is dat de vraag naar voedsel naar schatting met 60% zal groeien tot 2050. Een enorme uitdaging, waar ook op regionaal niveau op in gespeeld moet worden. De Rabobank organiseerde daarom een paneldiscussie, waarin gesproken werd over een duurzamere omgang met voedsel in de regio Amersfoort. Verkopers, producenten, horeca- en zorginstellingen uit de omgeving werden uitgenodigd om samen te werken aan oplossingen.

Onder het genot van een no waste-lunch werden belangrijke thema’s zoals voedselverspilling, verantwoorde producten en regionale voedselproductie besproken. Waardevolle input en kennis werd gedeeld. Belangrijke informatie die vastgelegd moest worden, zodat er ook na het evenement actie ondernomen kon worden. Wij verzorgden de visuele verslaglegging tijdens het event in de vorm van een magazine. Met als resultaat een mooi naslagwerk dat er voor zorgt dat dit event niet enkel en alleen een punt in de tijd is.

Over Visuele Notulen:

Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?