Online Magazine

EVENT MAGAZINE

Dynamische verslaglegging.              Betrek en bereik je doelgroep met dynamische verslaglegging in de vorm van een event magazine. Ter plaatse realiseren we een inspirerend verslag, dat de boodschap en sfeer van het evenement helder en levendig vastlegt. Inhoudelijke illustraties, pakkende foto’s, toegankelijke teksten en scherpe quotes visualiseren de inhoud van de dag. Via online verspreiding bereik je jouw complete doelgroep.

Meer informatie
Visueel Notuleren

VISUEEL NOTULEREN

Sneller naar de kern van je verhaal.

Bijeenkomsten, vergaderingen, brainstormsessies en debatten leveren vaak veel waardevolle informatie en inzichten op. Met visueel notuleren kom je sneller tot de kern van je verhaal. Wij geven een scherpe en inhoudelijke weergave in treffende en opvallende illustraties. Daarnaast laat een visualisatie je tot (andere) inzichten komen en draagt het bij aan de idee ontwikkeling.

Meer informatie
Video verslag

VIDEOVERSLAG

Pakkende en indrukwekkende video’s.

Video is het perfecte medium om de sfeer en boodschap van een evenement te vangen en te verspreiden. Herbeleef de belangrijkste momenten van de dag via pakkende videoregistraties. Laat de inhoud spreken of vraag juist je bezoekers een bijdrage te leveren. Of het nu gaat om een sfeervideo, interview of streamingvideo, bewegende beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Meer informatie
Event Communicatie

EVENT SERVICES

Interactief & betrokken.                    Maak je evenement interactief. Met onze wordcloud service tover je de mening van je bezoekers live op het scherm en betrek je het publiek optimaal. Ook kunnen wij je voor, tijdens en na een evenement ondersteunen met social media. Liever een presentatie die de bezoeker raakt, informeert en inspireert. Bekijk al onze services en kom erachter hoe wij je helpen jouw bezoekers te betrekken.

Meer informatie

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?