ArtEZ Next Move

Online MagazineOnline MagazineOnline Magazine

Opdrachtgever:

Evenement:

Next Move symposium

Boodschap:

Next Move is een 3 jaar durend internationaal onderzoeksproject met als doel dansonderwijs beschikbaar maken voor alle doelgroepen. Hiervoor is een andere invulling van het onderwijs voor de docent dans nodig. Tijdens de midterm bijeenkomst op ArtEZ hogeschool kwamen dansartiesten en -docenten bij elkaar om kennis en inzichten uit te wisselen en zo samen een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van docentopleidingen.

Om de boodschap en sfeer kracht bij te zetten en het aan een breder publiek uit te kunnen dragen, legden wij de bijeenkomst in diverse visuele vormen vast: een event magazine, illustraties, fotografie en een video. Het videoverslag geeft aanwezigen de mogelijkheid het event te herbeleven, maar ook afwezigen kunnen zo op de hoogte van de inhoud van deze belangrijke dag worden gebracht.

Over Visuele Notulen:

Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Wil je ook visuele notulen op jouw event?