• Stef Bogaerds van Architectuur Lokaal geeft ons een 10.
    Flexibele houding en goede communicatie. De visuele notulen die ze leveren zijn aantrekkelijk en spreken een brede doelgroep aan.
  • Lobke Kraay van gemeente Geldrop-Mierlo geeft ons een 10.
    Tijdens de bijeenkomst nam Visuele notulen een gepaste rol aan: wel aanwezig, maar zeker niet te veel op de voorgrond. Van begin tot eind waren ze betrokken.

  • Jacoline Overdevest van Gilissen Bankiers
 geeft ons een 9.
    De notulisten begrijpen snel wat je van ze verwacht en denken actief mee om de visuele notulen waardevol te maken.Live tekenen tijdens bijeenkomsten

Wilt u de waardevolle informatie tijdens uw bijeenkomst helder in kaart brengen? Tijdens uw event gaan wij aan de slag om precies dàt te verzorgen, door middel van live tekenen. Tijdens bijvoorbeeld een congres, workshop of vergadering zijn wij aanwezig, luisteren wij mee en maken wij een duidelijke, aantrekkelijke visualisatie. Bijvoorbeeld op grote vellen papier of via de beamer worden onderwerpen direct in beeld gebracht. Op deze manier worden concepten gelijk visueel gemaakt en ontstaan er geen misverstanden.

Informatie laten visualiseren

Onze illustratie tekenaars zijn van veel markten thuis. Wilt u bijvoorbeeld processen in kaart brengen, of een strategiesessie laten visualiseren? De illustratie op papier of digitaal? De tekening gebruiken voor een poster of voor mailing? Wij kunnen het regelen! Een visualisatie helpt in het proces en zorgt dat ideeën sneller scherp en helder worden. De tekeningen vormen een begin voor verdere discussie en het eindresultaat kunt u makkelijk verspreiden.

Live tekenen op locatie

Live tekenen tijdens bijeenkomsten voor organisaties en bedrijven doen we door heel Nederland. Eerst gaan we in gesprek om duidelijk te krijgen wat de verwachtingen zijn, en daarna maken we een offerte op maat. Het proces is voor iedereen anders, en daarbij zijn de kosten van live tekenen voor ieder bedrijf of organisatie ook verschillend.


']

Onze expertises

Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring en creativiteit van onze live tekenaars weten zij de kern van een verhaal overtuigend om te zetten in een sprekend beeld.

Snelheid

Onze live tekenaars kunnen ideeën en onderwerpen nog tijdens de bijeenkomst in beeld brengen en/of achteraf verder uitwerken tot een breed deelbaar document.

Gepersonaliseerd

Iedere live tekenaar heeft zijn of haar eigen unieke stijl die ingezet kan worden bij uw ‘specifieke’ vraag. Zo is elk beeld uniek en passend bij uw organisatie of evenement.

Toegankelijk

Door het visualiseren van ingewikkelde situaties, verwerken onze hersenen de informatie sneller, begrijpen we het beter en is het makkelijker te onthouden.

Multimedia

Uit onderzoek blijkt dat visuele content online beter werkt dan tekstuele content. De uitkomsten van het live tekenen zijn dan ook zeer geschikt om jouw boodschap online breed te verspreiden.

Multi-inzetbaar

Live tekenen helpt niet alleen in het proces, maar zorgt ook achteraf voor verheldering. Gebruik de beelden bijvoorbeeld als naslagwerk, voor publicaties, voor sociale media, in presentaties of op een website.


Onze andere diensten

 

Visuele Notulen online magazine

EVENT MAGAZINE

Visuele Notulen video verslag

VIDEOVERSLAG

Visuele Notulen evenement communicatie

EVENT SERVICES

 

Wilt u samen de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie?