VU Kennisevenement Beweging & Gezondheid

Online MagazineOnline MagazineOnline Magazine

Opdrachtgever:
Vrije Universiteit Amsterdam

Categorie:
Visueel Notuleren

Boodschap:
De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) organiseerde een tweetal bijeenkomsten rondom het thema gezondheid. Zo begint een gezond gewicht bij een gezonde omgeving en is bewegen niet alleen gezond, maar kan beweging zelfs helend werken en medicijnen overbodig maken. Ook hoogleraar klinische neuropsychologie prof. dr. Erik Scherder was aanwezig om zijn statement ‘Zitten is het nieuwe roken’ te verdedigen.

Om de belangrijke en zeer leerzame kennis van deze dagen inzichtelijk te maken, maakten wij een grote plaat met een samenvatting van de dag.

Aan het eind van de bijeenkomst werden de visualisaties gepresenteerd aan het aanwezige publiek. De beelden zijn achteraf verspreid onder relaties als naslagwerk en aandenken van deze bijzonder interessante bijeenkomst.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?