Directeur voor een Dag
OPOZ droomschoolOPOZ droomschool

Contact

Opdrachtgever:
Stichting OPOZ

Evenement:
Bijeenkomst 'Directeur voor een Dag'

Boodschap:
Kinderen staan natuurlijk centraal in het onderwijs. Bij Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) hebben ze dit goed begrepen. Daarom waren 155 leerlingen van de 18 scholen directeur voor een dag, zodat ze konden meedenken in het beleid van OPOZ. Samen met de stichting ontwikkelden we een aantal werkvormen en begeleiden we de bijeenkomst, om input op te halen voor het strategisch beleid van de komende jaren. De leerlingen bedachten hoe hun droomschool en ideale lesweek eruit moeten zien en welke vaardigheden hun superleerkracht moet hebben. In samenwerking met andere leerlingen, tekenden en ontwierpen zij hun ideale lesweek, leerkracht en droomschool. Alle kinderen ontvingen na afloop een certificaat met de titel 'Directeur voor een Dag'.

De bijeenkomst legden we vast in foto's en in een video. De ideeën van de leerlingen over hun ideale droomschool en leerkracht bundelden we en verwerkten we tot twee visueel aantrekkelijke platen. Op die manier kunnen zowel de leerkrachten als leerlingen terugkijken op een geslaagde dag. De inspirerende ideeën en bevindingen gebruikt het bestuur van Stichting OPOZ voor haar koersplan van de toekomst.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?