Rijkswaterstaat Windenergie op Zee

Online MagazineOnline MagazineOnline MagazineOnline Magazine

Opdrachtgever:
Rijkswaterstaat, Ministerie van Economische Zaken

Event:
Windenergie op Zee

Boodschap:
De overheid heeft als doel voor 2023, dat 16% van het totale energieverbruik afkomstig moet zijn van duurzame energiebronnen. Windenergie op zee is een voorbeeld van zo’n hernieuwbare energiebron en is momenteel goed voor 3,1% van alle energie in Nederland. Op dit moment liggen er routekaarten voor vijf grote windparken die tot 2023 gebouwd zullen worden. Maar ook na deze periode is het voortzetten van een duurzame samenleving van belang, en daarom ook het uitbreiden van het aantal windparken in Nederland.

Rijkswaterstaat organiseerde in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken de bijeenkomst Windenergie op Zee. Tijdens deze bijeenkomst kwamen genodigden van 25 organisaties bij elkaar om te discussiëren over een vervolgroutekaart voor windenergie in Nederland. Belangen vanuit allerlei hoeken werden op deze manier in kaart gebracht. Gezien het feit dat zoveel partijen betrokken zijn bij de nieuwe plannen, was het van belang dat de kerninhoud van deze bijeenkomst overzichtelijk werd vastgelegd. Wij waren aanwezig om alle ideeën, mogelijkheden en bedreigingen vast te leggen in een visueel aantrekkelijk magazine. Een naslagwerk dat tijdens toekomstige bijeenkomsten over de vervolgroutekaart gebruikt kan worden.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?