Rijkswaterstaat bestuurstafel sessies


Opdrachtgever:

Evenement:

Bestuurstafel sessies Gelderland, Zeeland en Den Haag

Boodschap:

Tijdens drie bestuurstafel sessies in Gelderland, Zeeland en Den Haag kwamen bestuurders van gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten bijeen om te praten over de Omgevingswet en de impact ervan. Thema’s zoals participatie, samenwerking en bestuurlijke vrijheid en verantwoordelijkheid kwamen aan bod. Lastige materie, die iedereen aangaat, moest op een eenvoudige en voor iedereen begrijpelijke manier worden vastgelegd.

Met behulp van visuele notulen worden complexe zaken als deze eenvoudiger weergegeven en kom je sneller tot de kern. Daarom waren wij aanwezig om visueel verslag te doen van alle sessies. Het resultaat: krachtige visualisaties die de kern van diverse thema’s rondom de Omgevingswet visualiseren. Ook begrijpelijk voor niet-bestuurders.

Over Visuele Notulen:

Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Wil je ook visuele notulen op jouw event?