Morgenwijzer


Opdrachtgever:

Evenement:

Traject strategie in beweging voor Morgenwijzer

Boodschap:

Scholengemeenschappen Sopora en SKBA hebben hun krachten gebundeld en een nieuwe organisatie opgericht: Morgenwijzer. Het doel van deze organisatie is het delen van kennis, inzichten en vaardigheden om zo kinderen, medewerkers en andere betrokkenen voor te bereiden op de toekomst.

Om tot een nieuw en gezamenlijk koersbeleid te komen werd de traject strategie bijeenkomst georganiseerd. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van de organisatie. Onze illustratoren visualiseerden de input van de bijeenkomst ter plekke op een groot krijtbord en zorgden voor een visueel aantrekkelijk overzicht. Visualisaties helpen bij het communiceren en doorvoeren van veranderingen en ze vormen in dit verandertraject de perfecte tool om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op gaan staan. Essentieel in het vervolg van het strategie verandertraject van Morgenwijzer.

Over Visuele Notulen:

Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?