Flevo Campus Live

Flevo Campus Live
Opdrachtgever:
Food Hub, Flevo Campus

Evenement:
Flevo Campus Live

Boodschap:
Almere is een unieke plek voor voedselproductie vanwege haar ligging tussen de metropoolregio Amsterdam en het Flevolandse agrarische achterland. Met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in gedachte, nam Flevo Campus het initiatief 100 ambitieuze studenten, jonge professionals en experts samen te brengen in het stadhuis van Almere om de eerste ideeën voor de stedelijke Voedselagenda te bedenken.

Diverse sprekers werden uitgenodigd op het podium om een beeld te schetsen van het belang van stedelijke voedselvoorziening. Tijdens zes interactieve brainstorm workshops werd vanuit verschillende perspectieven gekeken naar het onderwerp voedselorganisatie: stad in het land, land in de stad, stad maakt mens, mens maakt stad, mens als consument en mens als producent.

Aan de hand van illustraties hebben wij de belangrijkste oplossingen uit iedere groep geschetst. Waarna iedere groep haar beste idee in de vorm van een krantenkop op het podium presenteerde. Ook legden wij alle input van de dag vast door middel van tekst en foto’s. Het volledige verslag lees je hier

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Contact

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?