2Tokens


2Tokens
2Tokens
2Tokens

Contact

Opdrachtgever:
2Tokens

Evenement:
Ronde tafel sessies

Boodschap:
Wanneer je online een betaling doet wil je natuurlijk dat dit veilig gebeurd, zodat hackers niet jouw gevoelige data zoals bankgegevens in handen krijgen. Ook bedrijven en organisaties willen deze veiligheid garanderen voor hun klanten. Om die reden is 2Tokens in het leven geroepen. 2Tokens organiseerde drie ronde tafels sessies waarbij stakeholders met elkaar in gesprek gingen over tokenisation, oftewel tokenisatie. Dit is het technologische proces waarin gevoelige data zoals bankgegevens worden vervangen door een combinatie van unieke cijfers en karakters die alle noodzakelijke informatie bevatten, zonder de oorspronkelijke data vrij te geven. Door middel van de sessies in Den Haag, Delft en Amsterdam wil 2Tokens de noodzaak van tokenisatie bespreekbaar maken en bekijken hoe de toepassing hiervan in Nederland en voor verschillende organisaties van waarde kan zijn.

Om deze sessies te verhelderen en het proces naar tokenisatie te verduidelijken, maakten wij visuele notulen en verwerkten we alle belangrijke informatie uit de ronde tafel sessies in drie overzichtelijke platen. Hierdoor wordt de boodschap ook na afloop van de sessies verspreidt met een breed publiek.

Over Visuele Notulen:
Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van events, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen wij in verschillende vormen. Van magazines, tot grafische illustraties, tot websites.

Deel deze pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?