Het effect van technologie tijdens events

event tech

The Right Tech, een initiatief van Neeltje Kuipers, kreeg onlangs een website met daarop de vermelding van ruim 50 innovatieve eventmogelijkheden. Vanuit Cre-Aid hebben we regelmatig met veel plezier met Neeltje samengewerkt. Haar website dient als platform om innovatieve oplossingen of het inzetten van technologie tijdens events te delen met communicatieadviseurs en eventmanagers.

The Right Tech

Het gebruik van technologie tijdens events kan nét dat doorslaggevende verschil maken. The Right Tech geeft op haar website een mooi podium aan 50 oplossingen die jij tijdens je event kunt inzetten. Ook hebben wij met Visuele Notulen een mooie plek op de website gekregen. Visuele Notulen kun je op verschillende manieren inzetten voor de verslaglegging van jouw event. Denk aan een eventmagazine, een livetekening, video, fotografie en event communicatie.

Waarom het gebruik van technologie tijdens jouw event zo belangrijk is? Een event organiseer je altijd met een doel en boodschap. Je wilt dat mensen deze onthouden, ook na afloop van de bijeenkomst. Daarom is het belangrijk dat je event onderscheidend is, indruk maakt en een passende invulling heeft. The Right Tech stelt dat uit alle trendrapporten blijkt, dat technologie hét verschil maakt tijdens een bijeenkomst. Aangezien hier nog relatief weinig gebruik van wordt gemaakt, terwijl hier veel kansen liggen, is The Right Tech opgericht.

Ben jij benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen jij kunt inzetten voor jouw event? Bekijk de website van https://www.therighttech.nl/

event tech

Share this Post

Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, recente opdrachten en de beste tips voor uw evenement. 


> Privacy & Cookieverklaring