Zakelijk flirten tijdens het congres van Public Support & More

Public Support

Wist je dat je per dag 60.000 gedachtes hebt? Of dat je 29% van je dagelijkse productiviteit verliest door afleiding? Dit kwamen wij aan de weet tijdens het VOS Congres van Public Support. 180 secretaresses uit de publieke sector spijkerden hun kennis bij op het gebied van social media, energiemanagement, samenwerken en zakelijk flirten.

Hoe belangrijk vind jij het om collega’s tegen te komen in je eigen wereld? Om ervan te leren, te sparren en nieuwe ideeën op te doen. Secretaresses komen weinig van hun collega’s tegen, omdat zij vaak de enige zijn in het bedrijf. Daarom werden er in juni twee congressen voor secretaresses uit de publieke sector georganiseerd.
180 secretaresses kwamen bijeen in Seats2Meet in Utrecht om het secretaressevak inhoudelijk naar een hoger niveau te brengen, van elkaar te leren en een leuke dag te hebben. Er waren verschillende workshops en de ene dag werd afgesloten door illusionist Victor Mids, de ander dag werd afgesloten door acteur, presentator en muzikant: Chris Zegers.

Public Support
De congressen werden georganiseerd door Public Support & More. Public Support & More is onderdeel van de Public Support Group en is gespecialiseerd in het organiseren van congressen, workshops en ontwikkeltrajecten voor secretariële medewerkers in de publieke sector. Public Support is een landelijk detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de publieke sector.

Wat het doel was van de publicatie?
Met de publicaties kunnen secretaressen aan hun achterban laten zien hoe de dag was en wat ze geleerd hadden. Daarnaast is het voor Public Support & More een wervend instrument voor volgende congressen. Met een sterk inhoudelijke en visuele verslaglegging wordt een dynamische weergave van de dag gegeven.

 

 

Interessant
Een keer per jaar vindt secretaressedag plaats, een van oorsprong Amerikaans concept. Het doel van de dag is om u secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij haar toegevoegde waarden en om het imago van het secretaresse vak te verbeteren. 21 april 2016 vindt de volgende secretaressedag plaats. Vergeet niet een presentje te halen.

DEEL DIT BERICHT

Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, recente opdrachten en de beste tips voor uw evenement.


> Privacy & Cookieverklaring