De meerwaarde van een visuele notulen voor uw evenement

Event verslaglegging

U bent zich voor uw organisatie aan het oriënteren op het gebied van promotionele uitingen voor 2015 en hebt wel eens van ‘event verslaglegging’ gehoord. Ook weet u dat daar dan een heel mooi magazine, e-book of website voor gemaakt kan worden, en dan ook nog helemaal op maat. Maar wat is nu de precieze meerwaarde voor de organisatie? In deze blog laten we zien wat Visuele Notulen voor uw evenement kan betekenen.

Event verslaglegging voor zowel uw bezoekers als thuisblijvers

Een evenement waar uw organisatie bij betrokken is, is de ideale gelegenheid om de organisatie te presenteren aan de bezoekers. Nu gebeurt dit vaak door een fotograaf in te huren en achteraf een klein berichtje te plaatsen op de website waar iedereen wordt bedankt voor de aanwezigheid. Tijdens zo’n evenement wordt er vaak binnen zeer korte tijd enorm veel informatie verspreidt, in de vorm van sprekers, discussie panels of andere vormen van kennisdeling. Nadat het evenement is afgelopen is dezelfde informatie vaak niet of nauwelijks terug te vinden. That’s where we come in.

Visuele Notulen doet dat anders. Een team van tekstschrijvers, fotografen en magazine designers is aanwezig om tijdens het evenement een prachtig product te realiseren waar u, uw bezoekers en eventuele thuisblijvers met plezier op terugkijken. Wij weten zeker dat u hier trots op zult zijn.

Wij vertellen uw verhaal

Het product bestaat uit een rijke mix van tekst, beeld en vertelt úw verhaal. Bijvoorbeeld: de sprekers worden met een (uitgebreide) samenvatting gedocumenteerd terwijl onze fotografen de spreker zelf en de reactie van de bezoekers vastleggen. Op deze wijze wordt het document achteraf een ‘feest der herkenning’ voor de medewerkers en bezoekers, en is het een compleet overzicht van het evenement voor de mensen die er helaas niet bij konden zijn. Zowel off- als online.

Standaard online, maar ook offline mogelijkheden

U kunt er uiteraard voor kiezen om het magazine te laten drukken zodat hier lekker ouderwets doorheen gebladerd kan worden. Dit heeft als voordeel dat u dikwijls de kans krijgt om het magazine persoonlijk te overhandigen en het als een ideaal visitekaartje kan dienen.

Op het moment dat u ervoor kiest om het evenement doormiddel van een magazine te laten vastleggen heeft u ook standaard de beschikking over een online versie van het magazine. Dit kunt u bijvoorbeeld via e-mail verspreiden naar uw (zakelijke) relaties of integreren op de website zodat de bezoekers er op hun gemak doorheen kunnen bladeren.

Een blog/website-versie van het evenement bestaat natuurlijk alleen maar online en kan daardoor worden geoptimaliseerd voor dit doel. Denk hierbij aan de integratie van social media zoals een Twitter-feed of interactieve knoppen naar een LinkedIn of Facebook profiel van een van uw sprekers. Op deze wijze betrekt u uw doelgroep en achterban actief bij het product en is dit een prachtige manier om de relatie te versterken.

De voordelen van een Visuele Notulen op een rijtje

Om het bovenstaande samen te vatten, hieronder nog even de meerwaarde van een Visuele Notulen in een aantal bulletpoints:

    • Betrek, verbind en versterk de relatie met uw doelgroep en achterban;
    • Een professioneel team dat u alle verslaglegging uit handen neemt;
    • Geschikt voor meerdere platformen;
    • Volledig te integreren op uw website en deelbaar via elk denkbaar online kanaal.

DEEL DIT BERICHT

Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, recente opdrachten en de beste tips voor uw evenement.


> Privacy & Cookieverklaring