Internationale klimaatconferentie Adaptation Futures 2016

Adaptation Futures Klimaat

Op dit moment vindt in Rotterdam Adaptation Futures, een internationale klimaatconferentie plaats. Deze tweejaarlijkse conferentie wordt georganiseerd door PROVIA, een wereldwijd netwerk van klimaatwetenschappers, dat ondersteund wordt door UNEP, het milieuprogramma van de Verenigde Naties. Het is de plek waar beleidsmakers, zakenlieden, studenten en vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld met elkaar in contact komen, leren en elkaar inspireren. Hare Majesteit Koningin Maxima houdt een speciale toespraak.

Leuk weetje: op dit moment komen er al 1222 deelnemers uit 99 landen. Op de hoogte blijven van alle weetjes en verdere informatie? Houdt de officiële twitter account in de gaten


De Daily Adapt #1

Adaptation Futures is onderdeel van het Nederlandse EU-voorzitterschap. Net zoals bij een aantal andere evenement rondom dit voorzitterschap zijn wij ook dit keer aanwezig voor de verslaglegging. Iedere avond leveren we voor alle aanwezigen en geïnteresseerden de ‘Daily Adapt’ af. Bekijk hieronder de eerste.

 

De Daily Adapt #2

De tweede editie van de Daily Adapt is uit. Met een speciaal artikel over Koningin Maxima.

 

De Daily Adapt #3

De derde en laatste editie van de Daily Adapt is uit.

 

DEEL DIT BERICHT

Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, recente opdrachten en de beste tips voor uw evenement.


> Privacy & Cookieverklaring