Online Magazine

ONLINE MAGAZINE

Dynamische verslaglegging.

Betrek en bereik uw doelgroep met dynamische verslaglegging in een online magazine. Ter plaatse realiseren we een inspirerend verslag, dat de boodschap en sfeer van het evenement helder en levendig vast legt. Inhoudelijke illustraties, pakkende foto’s, toegankelijke teksten en scherpe quotes visualiseren de inhoud van de dag. Via online verspreiding bereikt u uw complete doelgroep.

Meer informatie
Visueel Notuleren

VISUEEL NOTULEREN

Sneller naar de kern van uw verhaal.

Bijeenkomsten, vergaderingen, brainstormsessies en debatten leveren vaak veel waardevolle informatie en inzichten op. Met visueel notuleren komt u sneller tot de kern van uw verhaal. Wij geven een scherpe en inhoudelijke weergave in treffende en opvallende illustraties. Daarnaast laat een visualisatie u tot (andere) inzichten komen en draagt het bij aan de idee ontwikkeling.

Meer informatie
Video verslag

VIDEOVERSLAG

Pakkende en indrukwekkende video’s.

Video is het perfecte medium om de sfeer en boodschap van een evenement te vangen en te verspreiden. Herbeleef de belangrijkste momenten van de dag via pakkende videoregistraties. Laat de inhoud spreken of vraag juist uw bezoekers een bijdrage te leveren. Of het nu gaat om een sfeervideo, interview, of streamingvideo, bewegende beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Meer informatie
Event Communicatie

EVENT SERVICES

Interactief & betrokken.

Maak uw evenement interactief. Met onze wordcloud service tovert u de mening van uw bezoekers live op het scherm en betrekt u het publiek optimaal. Ook kunnen wij u voor, tijdens, en na een evenement ondersteunen met social media. Liever een presentatie die u bezoeker raakt, informeert en inspireert. Bekijk al onze services en kom erachter hoe wij u helpen uw bezoekers te betrekken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?


offerte-aanvragen